Corona krisen spiller sammen med Euroen om at skabe den formodentlig værste krise i Europa i over 100 år. Krisen der startede i 2008 er endnu ikke afsluttet, takket være at de almindelige makroøkonomiske værktøjer er afskaffet vha. Euroen, konvergenskravene og stabilitetspagten. Nu kommer de økonomiske aspekter af coronakrisen oven i og føjer spot til skade. Det er passende at sammensmelte disse to kriser til én: cEUROna-krisen – læs mere her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s